Tanja

Tanja er 21 år og fra Tingbjerg. Hun er kommet i Pigegruppen siden hun var 15. Nu arbejder hun som assistent.

Hun husker sit første besøg i Pigegruppen sådan her:

Første gang var et kulturchok, jeg var meget stille og snakkede lidt med de voksne og de var jo ret søde. Så blev jeg jo forelsket i stedet, så jeg er blevet hængende lige siden.

 

Hvad kan du godt lide ved at komme i Pigegruppen?

Jeg tror, jeg rigtig godt kan lide det der med, at når man er i Pigegruppen, og man er rigtig mange piger og man er meget forskellige, så er det fedt, at man alligevel kan være sammen og snakke med hinanden, forstå hinanden, udover de fordomme man har. Det er fedt, at pigerne ikke er ens. Selvfølgelig har jeg også haft perioder, hvor jeg har tænkt, fuck af med jer mand. Men jeg kom altid tilbage, for så har jeg tænkt, at de er nu meget fede alligevel, og de har jo hjulpet mig.

 

Hvad er det vigtigste du har lært i Pigegruppen?

Jeg tror, jeg lærer at tage hensyn til andre og jeg har lært en masse socialisering. Nogle ting dengang jeg har her som ung og nogle andre ting nu.

 

Du er assistent i Pigegruppen, hvad betyder det?

Det betyder, at jeg er ansat til at være en ting midt imellem pædagog og ung, det er en speciel plads, som man kan have i Pigegruppen. Jeg er her om torsdagen, når en af grupperne samles, og jeg er her og hygger med pigerne og snakke med dem, og så kan de se, at man selv har gået i Pigegruppen og måske har været lidt fucked up, men at man godt kan komme videre. På den måde kan man være et godt forbillede.

 

Hvad drømmer du om i fremtiden?

I fremtiden vil jeg også gerne arbejde med unge udsatte. Jeg kan godt lide det, fordi jeg selv har været udsat, så jeg tror, at jeg kan komme med mine egne ideer og erfaringer. Det er meget interessant, det er godt for sjælen at arbejde med unge udsatte, der har brug for det.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.