Karima

Karima er 16 år og fra Amager. Hun er kommet i Pigegruppen i ca. 2 år.

Kan du huske din første dag i Pigegruppen?

Ja sagtens. Første dag kom jeg sammen med Hodan (red.: en assistent). Jeg var genert og tænkte bare: Oh my god, det er totalt klubagtigt ik, sådan noget med nu skal vi sidde og lave perler og det koster 12 kroner at spise med. Men sådan var det ikke, det var noget helt andet.

 

Hvad bruger du Pigegruppen til?

Jeg bruger Pigegruppen til hjælp med skole og lige nu hjælper de mig med, hvor jeg skal bo. De hjalp mig med at ringe til den produktionsskole, hvor jeg går nu.

 

Hvordan hjælper de dig?

Når jeg ringer ind på en skole, så ved jeg ikke lige, hvad jeg skal sige og så kommer jeg måske ikke ind, men når jeg får hjælp, er det noget andet. Og så går Cathrine (pædagog i Pigegruppen) med mig til møder med min sagsbehandler, når jeg ikke lige ved, hvad jeg skal sige, så siger hun noget. Ellers ville jeg ikke vide, hvad jeg skal sige, jeg kan bedre snakke, når Cathrine er der.

 

Hvad laver I i Pigegruppen?

Vi er en flok piger, der kommer her, som har nogen vanskeligheder alle sammen. Så samles vi hernede og laver noget mad og snakker sammen og fx spiller. Nogen gange tager vi også ud og laver et eller andet sammen. Det fedeste er fællesskabet med de andre piger, der er her.

 

Hvad er det bedste ved Pigegruppen?


Det er helt klart, at vi rejser. Jeg var med i Nepal, det var rigtig sjovt, det glemmer jeg aldrig. Det var bare os piger, der var sammen, ikke med familien.

 

Hvad er det vigtigste, Pigegruppen har hjulpet dig med?

Pigegruppen hjalp mig til at komme væk fra nogle piger, jeg gerne ville væk fra. Jeg kom herned i stedet for at være på gaden sammen med dem. Før var jeg mere ballademager, nu laver jeg ikke så meget ballade mere. Jeg synes ikke længere, at det er sjovt at slå på andre piger.

 

Hvad drømmer du mest om?

At blive gift, få nogle børn, få en uddannelse og leve lykkeligt.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.

Menu